Pihapiirisi ammattilainen tuhansien työmaiden kokemuksella

Vaativaa puunkaatoa - tietoa yrityksestämme

Puunkaatopalvelu O&L Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva vaativaan puunkaatoon, puunhoitoon ja metsätöihin erikoistunut yritys, jonka erikoisalaa on ahtaissa ja haastavissa kohteissa työskentely. Kuten nimestä voi päätellä teemme paljon puunkaatoa, mutta suoritamme myös hoitoleikkuita kaiken ikäisille puille. Toteutamme pääkaupunkiseudulla yli 1000 työmaata vuodessa ja palveluksessamme on ainoastaan koulutettuja ammattilaisia. Asiakkaina meillä on yksityishenkilöitä, yrityksiä, isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, seurakuntia ja kaupunkeja sekä kuntia.

Puunkaatopalvelu O&L Oy perutettiin vuonna 2010, kahden lapsuuden ystävän, Kari Ovaskan ja Jaan Lindholmin, toimesta. Kari toi yritykseen puunkaadon osaamisen ja arboristin ammattitaidon ja Jaan taas osaamisen liiketalouden ja markkinoinnin puolelta. Aluksi töitä tehtiin ainoastaan perustajien voimin ja kalustohankintoihin panostaen, mutta jo toisen vuoden lopulla olimme palkanneet toisen vakituisen työntekijämme. Nykyään työllistämme sesonkiaikaan yli 10 hengen porukan.

Vuonna 2013 perustettiin Puunkaatopalvelu O&L Oy:n rinnalle Viherpalvelu O&L Oy, sillä kysyntä pienille pihatöille kasvoi jatkuvasti. Viherpuolella kasvu on ollut lamasta huolimatta kiivasta, koska työhön paneudutaan ja se pyritään aina hoitamaan sujuvasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Y Y-tunnus: 2333401-1

Tilaajavastuu